mail+381(0)34 / 356 - 900

info-line Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  

domeni-akcija

Hosting

server-hosting

Analizirajući trenutnu ponudu, ne možemo se oteti činjenici da se radi uglavnom o copy/paste filozofiji poslovanja bez  (ikakve) pažnje na stabilnost i funkcionalnost web hosting usluge koja se pruža, što kao posledicu donosi veliku štetu svim web hosting klijentima koji traže kvalitetnog web hosting partnera.

Kako sve ne bi ostalo samo na priči, treba se pomenuti i sve ono što stoji iza te priče. WebPortal Hosting Solutions je stvorio  tim vrsnih stručnjaka koji svoje iskustvo u web hostingu grade već dugi niz godina. Stoga je i logično da je velika pažnja posvećena svim onim faktorima koji su nužni za besprekorno funkcionisanje web hosting sistema na zadovoljstvo svih web hosting klijenata. Za početak treba spomenuti brze i kvalitetne hosting servere koji se nalaze u Nemačkoj, što je uz tehničku podršku 0-24, 7 dana nedeljno, 365 dana u godini, razlog za veliku pouzdanost.

Upravo zbog svega gore navedenog, spremni smo da Vam ponudimo visok kvalitet usluge i nisku cenu koju do sada niste imali na domaćem tržištu.

Prateći svetske trendove u oblasti hostinga WebPortal Hosting Solutions nastavlja uvođenje novih web hosting servera i tehnologija, te je svim našim korisnicima Linux hosting paketa omogućeno korišćenje cPanel-a 11 za administraciju web sajtova, kao i poslednjih verzija PHP-a i MySQL-a (PHP 5 i MySQL 5).

Baneri

Newsletter

Budite informisani, primajte obaveštenja o najnovijim akcijama i ponudama

selidba

brendovi