mail+381(0)34 / 356 - 900

info-line Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  

domeni-akcija

O Data centru

data-center-de

Serveri WebPortal-a se nalaze u Nemačkoj, u jednom od najvećih internet data centara sa nekoliko hiljada servera. Odabrali smo ovu zemlju iz više razloga,  jer nam upravo oni nude pouzdanost, kvalitet, povoljnu cenu, dobre brzine, zaštitu i sve ono što je neophodno jednom poslovnom korisniku što ne može dobiti u našoj zemlji, a glavni problem je najčešće loša infrastruktura. Kako bi se serveri maksimalno osigurali oni su razmešteni na dve lokacije u Nemačkoj. Ova firma predstavlja najbolji primer kompanije koja korisnika stavlja na prvo mesto i predstavlja lidera na tržištu. Kompanije od kojih dobavljaju hardware i software su Cisco, Dell, RedHat, Microsoft, VMWare kao i mnogi drugi.

Serverska infrastruktura
Konfiguracije servera bazirane su na Dell PowerEDGE serverima sa 8, 12 ili 24 GB DDR3 RAM-a, Linux CentOS operativnim sistemom spojenih u nekoliko cluster i VPN rešenja! CPU podsistem se temelji na Intel i7 Quad core procesorima, a diskovi su Sata II na RAID10 konfiguraciji .

Sigurnost
Uz web hosting pakete dolazi AntiSPAM i AntiVirusna zaštita, a naši serveri su zašticeni eksternim firewall sistemima koji se baziraju na CISCO i Juniper tehnologijama omogućavajući besprekornu zaštitu internet stranica.

Dostupnost
Naši serveri imaju neprekidna napajanja. Napajanja i agregati su na električnu mrežu spojena na dva HEP strujna prstena. Uz sve to u data centru je kontrolisana temperatura i vlažnost vazduha.

Baneri

Newsletter

Budite informisani, primajte obaveštenja o najnovijim akcijama i ponudama

selidba

brendovi