mail+381(0)34 / 356 - 900

info-line Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  

domeni-akcija

Oglašavanje na domaćim portalima

oglasavanje-na-portalima

Etarget

Oglašavanje na Internetu preko Etargeta dovodi posetioce na Vaš sajt, jer su velike šanse da će nakon što primete Vaš oglas i kliknuti na njega. Ako želite, možete na Vašem nalogu pratiti njihove aktivnosti na Vašem Web sajtu i podesiti da Vas obavestimo ako kliknu tamo gde ste i želeli. Uz pomoć ovog sistema ćete lakše pratiti procenat konverzije posetilaca u kupce na Vašem Web sajtu.

Oglasni mediji - http://www.etarget.rs/mediji

Httpool

Prisutan u Srbiji od 2005. godine, Httpool je danas pozicioniran kao vodeći dobavljač usluga internet oglašavanja sa najvećim iskustvom na ovom tržištu i prisustvom u većini evropskih zemalja i SAD-u. Shodno prirodi ove industrije, Httpool ide u korak sa najnovijim globalnim trendovima u online oglašavanju, uvodeći ih na srpsko tržište dinamikom koju diktira stepen razvijenosti lokalne internet zajednice.

Oglasni mediji - http://www.httpool.rs/advertisers-publishers

ZepterADS

ZepterADS oglasna mreža pruža mogućnosti za sve vodeće oblike internet kampanja. Moguće je pokrenuti četiri vrste kampanja: baner kampanje, rich media i video oglase i tekstualno oglašavanje u dva oblika - izvan samog teksta i unutar teksta (in-text oglasi).

Oglasni mediji - http://my.zepterads.com/guest/site_directory

Baneri

Newsletter

Budite informisani, primajte obaveštenja o najnovijim akcijama i ponudama

selidba

brendovi