mail+381(0)34 / 356 - 900

info-line Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  

domeni-akcija

O nama

webportal

WebPortal kao internet brend posluje od 2005. godine, a do 2009. godine smo radili pod okriljem firme SBS iz Kragujevca, zaduženi za internet razvoj i marketing. Od juna 2009. poslujemo kao Agencija za izradu software-a i web stranica WebPortal. Iza nas stoji tim koji već duži niz godina uspešno obavlja poslove iz oblasti internet programiranja, marketinga kao i grafičkog dizajna. Potpuno smo okrenuti odnosu sa klijentima i u prvi plan stavljamo kvalitet naših servisa i usluga. Naše web i hosting pakete smo optimizovali kako za potebe pravnih, tako i fizičkih lica. Cilj nam je da pored izgradnje sopstvenog imidža pomognemo i Vama kako bi se što adekvatnije i kvalitetnije predstavili širokom sloju potencijalih kupaca širom sveta.

Sedište firme je u Kragujevcu tako da nam sam geografski položaj grada, u centralnom delu Srbije, omogućava odličnu poslovnu komunikaciju i bliskost sa svim firmama u državi. Od polovine 2012. godine naša firma je u skladu sa unapred postavljenim ciljevima, postala dostupna i klijentima iz zapadne Evrope, preko naših partnerskih firmi Švajcarskoj, Nemačkoj i Španiji. Pored naše fizičke prisutnosti, internet kao globalno sredstvo komunikacije nam omogućava odličnu povezanost i komunikaciju sa firmama iz čitavog sveta.

WebPortal objedinjuje 3 servisa, koji su grupisani prema vrsti poslova koje obavljaju.

WebPortal Internet Solutions je zadužen za izradu internet prezentacija, programiranje i predstavlja osnov našeg poslovanja. Pored izrade kompletnih prezentacija bavimo se i redizajnom postojećih web sajtova.

WebPortal Hosting Solutions se bavi hostovanjem internet prezentacija i registracijom domaćih .rs i .срб domena, kao i internacionalnih domena (.me, .eu, .com, .net, .org, .info, .biz, .tv, fm, .mobi). Pored registracije novih domena i hostovanja, spremni smo da Vam ponudimo jako povoljne uslove transfera postojećih domena na naše servere.

WebPortal Marketing Solutions bavi se ogašavanjem na internetu putem reklamnih kampanja preko Google AdWords i oglašavanje na socijalnim mrežama putem Facebook ADS-a, kao i oglašavanje na domaćim portalima putem domaćih oglasnih mreža. Pored osnovne delatnosti kojom se bavimo, za Vas možemo izraditi kompletno marketinško rešenje, počevši od izrade logotipa, vizit karti, prezentacija proizvoda - kataloga ili CD-a, flajera, brošura, reklama...

Naš primarni cilj je da dizajniramo sajt koji je grafički stimulativan i efektivan i koji će uvek biti dostupan krajnjem posetiocu. To postižemo pažljivo balansirajući između naprednih tehnologija i bogatog sadržaja uz optimizaciju istog kako bi se za minimalno vreme izvršilo kompletno učitavanja sajta.

Krajnji rezultat je izgled i osećaj kakav su želeli naši klijenti!!!

Podaci za identifikaciju

Puno poslovno ime

Srđan Radenković PR, Agencija za izradu softvera i web stranica WebPortal, Kragujevac, Kralja Aleksandra I Karađorđevića 50

Matični broj pravnog lica

61581251

Poreski identifikacioni broj (PIB)

106152442

Datum osnivanja

09. jun 2009. godine

Ime i prezime ovlašćenog lica

Srđan Radenković, ing inf

Podaci o poslovnom sedištu

Mesto

Kragujevac

Poštanski broj

34000

Država

Republika Srbija

Naziv ulice

Kralja Aleksandra I Karađorđevića 50

Adresni broj

552624

Podaci o delatnosti

Šifra delatnosti

6201

Opis delatnosti

Računarsko programiranje

Podaci o računu u banci

Vojvođanska banka ad

355-1132312-35

Ostali podaci

Kontakt telefon

034 356 900

Fax

034 356 900

E-mail adresa

office@webportal.rs

Preuzmite naše poslovne podatke

Baneri

Newsletter

Budite informisani, primajte obaveštenja o najnovijim akcijama i ponudama

selidba

brendovi