mail+381(0)34 / 356 - 900

info-line Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  

domeni-akcija

Obaveštenja

obavestenjeNajnovije vesti i obaveštenja u vezi sa planiranim i neplaniraniranim radovima na održavanju serveru i unapredjenju istih.

Pored toga, na ovim stranicama ćete naći i informacije o akcijama, promocijama, novim cenama i uslugama, kao i specijalnim pogodnostima prilikom transfera ili registracije internet domena, odnosno hosting paketa.

Želite da započnete sa oglašavanjem svoje kompanije na Google-u, ali ne želite time da se bavite samostalno?

Ukoliko do sada niste znali kako da pronadjete pravu agenciju, Google Vam u tome može pomoći.

Za sve nove korisnike - iskoristite kupon F6G253ZVHO prilikom prve kupovine i ostvarite 20% popusta na Small Linux hosting paket.

Ponuda se odnosi na sve nove klijente, važi od 15.01.2013.-14.02.2013!!!

Za sve nove korisnike - iskoristite kupon RTD0ONM2T5 prilikom prve kupovine Medium Linux hosting paketa i dobijate besplatno .com domen.

Ponuda je ograničena, važi od 25.12.2012.-15.01.2013. i odnosi se na prvih 10 kupaca!!!

Budite mirni znajući da imate kopije svih svojih e-mailova!!!

E-mail Arhiviranje omogućava korisniku da sačuva dolazne, odlazne mejlove, ili mailing liste na određeno vreme. Sve poruke se skladište u poštanskom direktorijumu u home direktorijumu korisnika.

Svaki dan, novi direktorijum se generiše korišćenjem achive achivetype.YYYY-MM-DD. Sve poruke za određeni tip arhive se čuvaju u ovom folderu, a poruke se mogu posmatrati iz cPanel interfejsa, kao i e-mail klijenta.

Cloud computing je tehnologija koja obezbeđuje fleksibilan, od lokacije nezavistan, pristup računarskim resursima koji se brzo i neprimetno alociraju i dealociraju prema potražnji.

cPanel nudi aplikaciju Web Disk koja služi za skladištenje podataka na internetu. Prednost ovog dodatka je što korisnik ima mogućnost da sinhronizuje, upravlja fajlovima i vrši njihovu obradu koristeći više tipova interfejsa, kao što su računar, mobilni uređaj, ili pojedine vrste softvera.

Odnosi se na: Server - cPanel server | Prioritet - Visok

Planirano je redovno održavanje servera i nadogradnja PHP-a sa trenutne verzije 5.2.17 na verziju 5.3.19

Ukoliko želite da prebacite svoj internacionalni domen kod nas očekuju Vas specijalni sulovi.

Samo do kraja oktobra specijalna cena - 990,00 dinara.

brendovi