mail+381(0)34 / 356 - 900

info-line Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  

domeni-akcija

Poslovna saradnja

poslovna-saradnja

Ostvarite zaradu reklamirajući naše proizvode i usluge

Promovišući naše proizovde i usluge možete ostvariti zaradu i do 50%

WebPortal Vam omogućava da zaradite promovišući naše proizvode i usluge i to na više načina:

  1. Affiliate program
    Dovoljno je da na svoju internet prezentaciju postavite jedan od naših banera sa vašim jedinstvenim saradničkim linkom, koji ćete dobiti od nas.U računaru svakog posetioca koji klikne na pomenuti baner će ostati zabeležena informacija (cookie) da je došao na sajt WebPortal-a putem Vašeg saradničkog linka, tj na osnovu Vaše preporuke. Ta infomacija se čuva u računaru posetioca 90 dana, kako bi procenat bio pripisan vašem nalogu čak i ako taj korisnik poruči usluge i do tri meseca kasnije. Kada to lice poruči i plati neku od naših usluga koje su uključene u saradnički program, vašem nalogu se automatski pripisuje procenat.
  2. Reseller program
    Ovaj program je namenjen isključivo web dizajnerima i kompanijama koje se bave web dizajnom. Od svakog poručenog hosting paketa i registrovanog domena firma dobija odgovrajaući, unapred dogovoreni procenat. Vrednost provizije raste sa brojem registrovanih domena, tj hosting paketa i može da dostigne vrednost od čak 50%.
  3. Preporučite nas za izradu web sajta i dobijate do 30% od vrednosti web sajta
    Ukoliko je Vašem prijatelju ili poslovnom saradniku potrebna izrada web sajta dovoljno je da nas preporučite, a mi ćemo odraditi sve ostale. Vi u tom slučaju možete ostvariti zaradu i čak do 30% od vrednosti web sajta.

Za sve dodatne informacije o poslovnoj saradnji i registraciji za naš partnerski program možete kontaktirati našu službu prodaje. Više informacija o brojevima telefona i e-mail adresama na strani Kontakt

affiliateNapomena: Svaku Vašu preporuku ćemo isplatiti, svakog prvog u mesecu za prethodni mesec, bilo da je ona realizovana preko banera, e-maila, usmeno, na društvenim mrežama, kafi sa prijateljima ili kako god, dovoljno je samo da nas obavestite o tome i da klijent prilikom porudžbine na Korisničkom portalu u napomeni naznači da ste Vi preporučili odredjeni proizvod ili uslugu.
Zarađeni kredit možete iskoristiti za plaćanje naših proizovda i usluga, nakon zarađenih najmanje 1.000 din kredita.
Isplata zarađenog kredita je moguća samo za preduzeća i preduzetnike, nakon zarađenih najmanje 3.000 din.

Baneri

Newsletter

Budite informisani, primajte obaveštenja o najnovijim akcijama i ponudama

selidba

brendovi