mail+381(0)34 / 356 - 900

info-line Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  

domeni-akcija

Serveri - rešenja za poslovne korisnike

serveri-poslovna-resenja

Vaši zahtevi su prerasli mogućnosti deljenog (shared) hosting paketa ili jednostavno želite veću kontrolu nad serverom?

Ukoliko je vaše poslovanje toliko važno i nazamislivo bez web sajta ili imate prodaju putem interneta, a samim tim možete pretrpeti velike gubitke zato što Vaš sajt nije u funkciji zbog problema kod jednog od koriniska deljenog hosting paketa onda je definitivno pogrešno da kupite deljeni hosting – Vama treba zaseban server i posebna podrška.

U našoj ponudi za profesionalne korisnike možete odabrati nekoliko tipova servera:

Zakupom jednog od gore ponudjenih rešenja obezbeđujete hardverske i mrežne resurse shodno Vašim potrebama, a koji su neophodni za Vaše nesmetano poslovanje na internetu, a pri tom se oslobađate velikih troškova nabavke i održavanja servera, postavljanje mrežne infrastrukture, sistema za besprekidno napajanje i klimatizaciju itd.

Takođe, u svetu sve bržeg razvoja IT opreme nećete morati svake godine dodatno da ulažete i obnavljate opremu, to je naša briga. Ugovorna obaveza za namenske i managed servere je 3 meseca, i praktično na svaka 3 meseca ukoliko imate potrebe možete menjati zakupljeni server, i preći na manji ili veći paket. Ovakve uštede za opremu su i preko 80% u odnosu na kupovinu sopstvenog servera.

Radno vreme data centra je 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. U slučaju bilo kakvih problema sa serverom imate potpunu kontrolu putem konzole, tj specijalnog softvera za administraciju serverima. U slučaju hardverskih problema sve intervencije se rešavaju u najkraćem roku, jer su svi neophodni rezervni delovi smešteni u neposrednoj blizini. Takodje, naša tehnička podrška Vam je dostupna non stop. Za sve profesionalne korisnike namenskih ili managed servera obezbedjena je i posebna telefonska linija za tehničku podršku.

Svi serveri koje imamo u ponudi se nalaze u jednom od najvećih data centara u Evropi, u nemačkom gradu Nirnberg (Bayern), kod naše partnerske kompanije HostByYou UG. Kada je reč o kvalitetu servera, svi serveri su zasnovani na Intelovim procesorima poslednje generacije (i7 ili Xeon), imaju najmanje 8GB DDR3 RAM memorije i minimalno 2x750GB SATAII hard diskove. Takodje, priključeni su na mrežu preko 1 GBit mrežnih kartica konektovatnih na 100 MBit internet vezu.

Za sve korisnike namenskih/managed servera instalacija Windows ili Linux operativnih sistema je potpuno besplatna.

Ako niste sigurni koja konfiguracija ili hosting rešenje odgovara vašim potrebama, rado ćemo vam pružiti besplatan savet.

Baneri

Newsletter

Budite informisani, primajte obaveštenja o najnovijim akcijama i ponudama

selidba

brendovi