mail+381(0)34 / 356 - 900

info-line Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  

domeni-akcija

Dedicated serveri

root-server

Dedicated serveri su vrhunski serveri najnovije generacije smešteni u Nirnberg (Bayern, Nemačka) i oni su namenjeni najzahtevnijim  korisnicima sa velikim potrebama za serverskim resursima. Korisnik iznajmljuje celokupan server kojim dobija veće mogućnosti koje na običnom shared web hostingu nema. Svi serveri su zasnovani na Linux platformi, a u zavisnosti od potreba krajnjeg korisnika možete odabrati neku od ponuđenih konfiguracija. Smeštaj servera je u vrhunskim uslovima, realna cena je konkurentna svim Svetskim datacentrima, a mogućnost usluge "potpune administracije servera" čine našu ponudu odličnim izborom.

Ukoliko se odlučite za naše servere na platformi Linux OS, uz Vaš budući dedicated server dobijate Web Hosting Manager (skraćeno WHM) za superiornu administraciju nad svojim trenutnim i budućim korisnicima. Inače WHM je svetski poznat alat koji koriste mnoge poznate Hosting kuće u inostranstvu, koji dolazi standardno u paketu sa Cpanel upravljačkim sistemom, a iz WHM-a možete dodavati, brisati, modifikovati korisničke račune, pratiti mesečni promet svojih korisnika, dodavati i modifikovati IP adrese, menjati DNS zone pojedinih korisničkih računa i još mnogo toga.

Ova usluga je namenjena zahtevnim korisnicima bez obzira da li je reč o fizičkim ili pravnim  licima koja ne žele deliti hosting usluge na serveru s drugim korisnicima. Na tržištu se ova  usluga često sreće i pod imenom "Namenski server".

Ako razmišljate o tome da li je ovo prava usluga za Vas ili ne, prvo se zapitajte šta želite postići sa svojim stranicama i šta Vam pruža obični web hosting, a šta dedicated hosting, pa tek onda odlučite koja Vam od tih solucija bolje odgovara.

Na kraju, ipak ste Vi ti koji odlučujete šta je najbolje za Vas!

Cene Dedicated servera su zbog promena na globalnom nivou podložne čestim promenama, pa je najbolje da nas kontaktirate telefonom ili na e-mail kako bi Vam poslali trenutno aktuelnu ponudu.

dedicated2

Dedicated serveri sa administracijom:

  • priprema i setup servera
  • postavljanje DNS servera
  • podešavanje sigurnosnih sistema
  • optimizacija performansi
  • zamene i nadogradnje hardvera
  • nadogradnja softvera
  • monitoring servera

Baneri

Newsletter

Budite informisani, primajte obaveštenja o najnovijim akcijama i ponudama

selidba

brendovi