mail+381(0)34 / 356 - 900

info-line Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  

domeni-akcija

Web design

web-design

Prisustvo firme na internetu nikako ne bi trebalo da bude samo prenesena brošura ili propagandni letak na koji su vlasnici ponosni. Adekvatna internet prezentacija, promotivne aktivnosti koje uključuju prijavljivanje na pretraživače i reklamiranje na sajtovima koji mogu da doprinesu većoj posećenosti sajta, kao i e-časopisi, reklamiranje u njima, diskusije i ostali alternativni načini Internet marketinga koji su adekvatni poslovanju određene firme, trebalo bi da budu način na koji bi bilo koja firma trebala da postoji u cyber okruženju.

WebPortal je tu da Vam pomogne u izgradnji imidža Vaše firme u cyber okruženju. U ponudi internet prezentacija (web sajtova) imamo nekoliko standardnih paketa:

 • Statični web sajtovi
 • Interaktivni web portal
 • CMS web sajt
 • ERP rešenja (CRM portali)
 • Internet prodavnice
 • Flash prezentacije
 • Multimedijalne prezentacije

U zavisnosti od potreba korisnika nudimo i izradu WAP prezentacija namenjenih mobilnim uredajima. 

Web servisi su neizbežni u svakom aspektu elektronskog poslovanja, bilo da je reč o bazičnom web sajtu ili kompleksnoj web formi automatizovanog web sajta i CMS ili CRM aplikacija.

Svi naši proizvodi i usluge su proizvod višegodišnjeg iskustva našeg tima. Izrađeni su po svetskim standardima, implementiranjem modernih i inovativnih programskih i tehničkih rešenja. Integrišemo web dizajn sa SEO (optimizacija web sajtova za pretraživače) da bismo isporučili merljive vrednosti i rezultate našim klijentima.

WebPortal će raditi sa Vama na identifikaciji potreba Online prisustva i uobličiti delovanje i razvoj web sistema, u skladu sa tim potrebama.
Preporuka WebPortal-a je da mi preuzmemo administraciju web sajta, dok se klijent brine o ažuriranju sadržaja prezentacije.

WebPortal metodologiju razvoja websajta deli u 6 faza:

 1. Određivanje cilja
 2. Planiranje i dizajn
 3. Implementacija
 4. Testiranje
 5. Publikovanje i promocija
 6. Administracija, ažuriranje i inovacije

Napomena: Klijent je u obavezi da dostavi kompletan materijal za izradu sajta (slike i tekst) na disku ili putem e-maila.

brendovi