mail+381(0)34 / 356 - 900

info-line Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  

domeni-akcija

Multimedijalne prezentacije

multimedijalne-prezentacije

Prilikom prezentovanja posla ili organizacije, preporučljiva je konciznost i informativnost, što je više moguće. Vrlo važno je i razumevanje profila ciljne grupe (klijenti, nadređeni, zaposleni…) i njihovo pojedinačno targetiranje. Medij komunikacije je jedan od glavnih faktora koji se treba uzeti u razmatranje prilikom izgradnje modela predstavljanja.

Obzirom da već postoji razvijena svest o upotrebnoj vrednosti Internet prezentacija i važnosti predstavljanja putem ovog medija, multimedijalne CD/DVD prezentacije, kao kompatibilan model prezentovanja, veoma je aktuelan i postaje sve značajniji deo public relations-a.

Sa iskustvom na polju multimedijalnih CD/DVD prezentacija, možemo Vam ponuditi servis kompletnog mulltimedijalnog predstavljanja Vaše organizacije, posla ili projekta. Kreiranje audio i video prezentacija, sa 'user friendly' navigacijom i sadržajem prilagođenim ažurnim informacijama Vaše organizacije, može vrlo efektno predočiti Vaš marketing pristup ciljnoj grupi.

Multimedijalne prezentacije isporučjemo u sledećim formatima:

  • CD/DVD Rom Prezentacije
  • Flash Animacije
  • Reklamni Baneri
  • PowerPoint Prezentacije

Fleksibilnost, implementacija svake ideje, bogatstvo prezentovanja (koje pored kvalitetnog dizajna uključuje i pokret i zvuk) čini CD prezentacije standardnim načinom prezentovanja svetskih kompanija.     

Kvalitetno urađene multimedijalne CD prezentacije su interaktivne i atraktivne, i ne ostavljaju gledaoca ravnodušnim. Dinamička priroda multimedijalnih prezentacija ostavlja snažan utisak a pažnja korisnika se lakše zadržava nego štampanim materijalom.

brendovi